Az eseményről

A vFORUM a VMware legrangosabb éves konferenciája, amely hosszú kihagyás után múlt évben került ismét megrendezésre Budapesten. Nagy VMware ügyfelek IT vezetői és kiemelkedő VMware Partnerek tartottak előadásokat a rendezvényen, amely meghaladta a megtisztelő 300 fő résztvevőt. Mind ügyfeleink, mind pedig partnereink nagyon pozitív visszajelzéseket adtak az egésznapos programot illetően, ami arra ösztönzött bennünket, hogy idén ismét nekifussunk a konferencia megszervezésének.

Annál is inkább, mert az elmúlt év során annyi minden történt, sok termékünk lett új szolgáltatásokkal és képességekkel felruházva, fontos és izgalmas akvizíciók mentek végbe, amelyek azt eredményezték, hogy egy teljesen új, a régire már csak nyomokban emlékeztető VMware formálódott meg.

Ezt az új VMware-t szeretnénk bemutatni a vFORUM Budapest 2019-en Neked:

  • Fontos elemekkel egészült ki a hálózat virtualizációnk és a hálózati forgalom monitorozó rendszerünk.
  • A security portfóliónk teljessé vált, kimerítő és egyenszilárdságú megoldást nyújtva adatközpontban, privát és hybrid felhőben egyaránt.
  • Hiperkonvergens rendszereink felveszik bármely tradícionális tárólórendszerrel a versenyt teljesítményben és megbízhatóságban is.
  • Ott vagyunk minden kiemelkedő Cloud szolgáltató platformján és ajánlatában.
  • Digitális munkaterület megoldásaink bevezetése ma már nem megtérülés kérdése, hanem a felhasználói élmény javulását biztosítja, valamint az üzemeltetés túlélésének a záloga a napi teendők viharában.
  • A konténerizáció soha nem látott mértékben formálja át alaptechnológiáinkat.
  • Kubernetes fejlesztőink azon személyek, akik a Kubernetes-t mint rendszert megálmodták és megalkották. Ők olyan agilitással és új szemlélettel ruházzák fel technológiáinkat, amellyel a VMware ismét újradefiniálja mindazt, amit ma IT-nak nevezünk.
  • Új technológiáinkat széles körben kezdték el bevezetni és használni a hazai nagyvállalatok is, tapasztalataikról ők maguk is fognak beszélni a konferencián.

A vFORUM egy kihagyhatatlan éves eseményünk, ahol a résztvevők rengeteg VMware újdonságról kaphatnak első kézből információt, ügyfeleink beszélnek tapasztalatikról és az IT piac vezető szereplői, partnereink is bemutatják integrált megoldásaikat.

Gyere el, győződj meg róla, ismerd meg azt az új IT jövőt, ismerd meg az új VMware-t! Találj megoldást a üzleti és műszaki kihívásaidra velünk!

A jövő már ma is valóság! A valóság virtuális!

Várunk szeretettel,
A magyar VMware Csapata